Verhalen 2022

6 augustus 2022                            Nienke Jantje (2007)

Vandaag is Nieke Jantje, dochter van Femke en Bijke v.d Gerichtburghoeve op 15 jarige leeftijd overleden.

4 augustus 2022                            Ieke Lieke (2022)
Vandaag gefietst met een vriendin. Zij had de route uitgekozen en op deze route ligt het dorp waar Lieke woont. Totaal een verrassing. Dus we zijn even onverwacht bij hun op bezoek geweest. Wat is ze (Lieke) leuk, lief en vrij. Was erg leuk om haar weer te zien.

21 juli 2022                                     Ieke Lieke (2022)
De 17e is Ieke Lieke opgehaald door Wilma en Jaap. Gaat heel goed met Lieke. Ze heeft al kennis gemaakt met de honden uit de buurt een soort puppyvisite. Lieke vondt het geweldig al die aandacht en gezelligheid. Ze heeft kennis gemaakt met de kat. Ze daagt hem uit maar de kat is oud en heeft geen zin aan Lieke.
Saar gaat nu weer oké. Het melk liep uit haar tepels. We wilden graag een eind wandelen maar helaas door de hitte lukt dit niet helemaal. S’avonds gaan we wel een eind wandelen en zwemmen. Uiteindelijk na 2 dagen stopte de drang van het melk en nu gaat het goed. Ze is heel aanhalig, piept af en toe en zoekend maar wel lekker vrolijk.

10 januari 2022                             Auke Mitch (2008)
Helaas is vandaag Auke Mitch zoon van Femke en Siebe van de Nesse Oldekerke op 14 jarige leeftijd overleden. We wensen Petra, Rene, Bart en Chris veel sterkte en hopen dat Gerben Kenzo (2019) zijn vriendje niet te veel gaat missen.